meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> De Vergulde Kroon Norg - Disclaimer

Beginpagina | Disclaimer

Disclaimer

De hier vermelde voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website van De Vergulde Kroon. Elke bezoeker van de website is gebonden door deze voorwaarden. De bezoeker verklaart er zich uitdrukkelijk mee akkoord dat hij zelf de verantwoordelijkheid draagt om regelmatig deze regels en voorwaarden na te lezen om de meest actuele versie ervan te kennen.

Inhoud website

Alle informatie, zowel onder de vorm van tekst, bestanden als beelden als eender welke andere vorm wordt door De Vergulde Kroon enkel ten informatieve titel ter beschikking gesteld.

Aansprakelijkheid

De Vergulde Kroon kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de onjuistheden of tekortkomingen in de gegevens zoals die vermeld staan op de site. Incorrecte gegevens of tekortkomingen op de site geven geen recht op een financiƫle compensatie.

Intellectuele eigendom en copyright

De gebruiker van deze website erkent uitdrukkelijk dat de verstrekte gegevens zoals teksten en grafische elementen beschermd zijn door intellectuele eigendomsrechten en eigendom zijn en blijven van De Vergulde Kroon. De gehele of gedeeltelijke weergave, reproductie, aanpassing en gebruik voor commerciƫle doeleinden op eender welke wijze van de website van De Vergulde Kroon is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Vergulde Kroon. Het is evenzeer verboden om deze informatie elektronisch te verspreiden of op te slaan met uitzondering van het automatisch opslaan in het 'cache' geheugen van de browser.

Log bestanden

Bij bijna elk bezoek aan een website worden uw acties in log files opgeslaan op de webserver. De Vergulde Kroon beperkt zich tot de standaard log files. Dit wil zeggen dat De Vergulde Kroon enkel de basis informatie opslaat in de log files. Deze basisinformatie geeft weer op welk moment welke pagina's werden bekeken. Daarnaast wordt ook het IP adres van de bezoeker opgeslagen in een databank. Deze informatie wordt enkel gebruikt om de website nog meer af te stemmen op uw behoeftes, om bepaalde trends te analyseren, om de site te onderhouden en om algemene demografische informatie te verzamelen. De Vergulde Kroon maakt geen analyses van de IP adressen.

Veiligheid

Op de website van De Vergulde Kroon zijn verschillende maatregelen van kracht om de informatie van onze bezoekers te beschermen. Gevoelige informatie die we hebben verkregen via deze site wordt beschermd, zowel online als offline. Uw email adres wordt onder geen enkele voorwaarde doorgegeven of verkocht aan derden. U heeft het recht uw persoonlijke informatie die bij De Vergulde Kroon werd opgeslagen op te vragen en te wijzigen indien nodig. Stuur hiervoor een email naar privacy@De Vergulde Kroon.nl.

Gebruik van informatie

De Vergulde Kroon kan uw verkregen gegevens gebruiken om De Vergulde Kroon nieuwsbrieven, enquetes of informatie naar uw adres te verzenden, hetzij via standaard briefwisseling, herzij via e-mail.


Meldingen en aanpassingen

De Vergulde Kroon behoudt zich het recht voor op elk ogenblik deze disclaimer te wijzigen.

 

 

Vorige pagina

Openingstijden

Maandag & Dinsdag.............. Gesloten
Woensdag t/m zaterdag......... 10:00 tot 17:00
Zondag............................ 12:00 tot 17:00

Afspraak maken?

Een afspraak maken is uiteraard ook mogelijk.
Klik hier
om een afspraak met ons te maken. Wij kiezen dan samen met u een geschikt moment uit voor een bezichtiging.